Snørr og gørr!

Så er jeg mamma-på-isolat med syk sønn igjen. Gutten vår har vært innlagt to ganger før med tette luftveier og fått litt hjelp til å få opp slim og gørr for å lette på pustingen. I går kveld fikk vi igjen plass på isolat på St.Olavs, med tett ettåring og mengder snørr og gørr. Så nå sitter vi å venter på legevisitten, og titter litt i vinduene på den spennende byggeplassen på den andre siden av gaten.
Det er ingenting alvorlig galt med gutten heldigvis, men jeg kunne ønske han slapp å plages på denne måten når familien rammes av virus. Det er ikke stort annet å gjøre enn å vente til det går over, så nå venter vi :)

3 kommentarer

Skikkelig bra blogg du har laget! Liker godt bloggere som tar bloggen litt seriøst, og prøver å lage den litt fin og ikke bare sånn helt vanlig. Litt annerledes med gode bilder og god tekst osv. Føler liksom at man bryr seg litt mer om oss som leser da. Og da blir jo det gøyere å kommentere og lese den også!! Kjempe bra!

Men du! En annen ting, jeg har en konkurranse på bloggen min akkurat nå, hvor du kan vinne et Star Tour gavekort på 5000 kroner! Har du lyst til å delta? Hadde satt stor pris på om du hadde giddet. Det hadde også vært helt fantastisk om du kunne laget et blogginnlegg om den så flere får det med seg :-) Tusen takk på forhånd!!!!

ewymarie

15.10.2012 kl.17:08

Masse god bedring til gutten din : )

Ingunn :)

19.10.2012 kl.20:14

Uffda! Det hørtes ikke kjekt ut! Håper dere er hjemme igjen og friske igjen nå da! GOD bedring til fineste gutten din! :)

Skriv en ny kommentar

Wheelbug

Wheelbug

29, Trondheim

Jeg er ei 29 år gammel "jente" som er akkurat passe hverdags-lykkelig sammen Mannen, Jenta på snart 4 år og Gutten på snart 1 år, som jeg synes man skal kreve å være i en hektisk hverdag. Tok ett stort steg i forfjor høst, da jeg satte meg på skolebenken igjen, men har hittil trivdes i livet med kombinasjonen travel småbarnsmamma og stressa student. Nå er ute i sommerjobb og prøver å gi fra meg alt ansvar til Mannen som er i pappapermisjon.

Kategorier

Arkiv

hits