Festival

Mammaen er med å arrangerer festival, det betyr mye jobbing, lite søvn, mange opplevelser, nye erfaringer og ikke minst nye venner. Jeg er rimelig sliten etter to uker, det må jeg bare innrømme. Men det har vært så utrolig gøy og lærerikt, at det veier opp for det slitsomme. Festivalen jeg har jobbet i er stor, over 200 ulike arrangement er spredt over åtte dager. Jeg har forsøkt å få med meg endel kultur selv også, og noen konserter har det blitt.

I går var siste konsertdag og i dag er siste arbeidsdag for min del. I kveld er det fest, da skal vi trekke i finstasen og klappe for egen innsats og suksess. Jeg gleder meg til å kunne sitte ned med kollegene og prate og ha fri sammen. Det er jo nye venner jeg har fått.

Jeg har funnet ut at å være med å arrangere festival har mange fellesnevnere med ungdommens leirskole. Man er på et annet sted enn hjemme over lang tid, med de samme folkene. Man kommer i et vakuum der verden utenfor "forsvinner". Man har den "morsomste uka i sitt liv" og man får venner for livet. Det eneste som mangler er at vi har ligget over på kontoret, men det føles som vi nesten har gjort det uansett. Det er nemlig ikke mange timene i døgnet man ikke har vært på området.

Opplevelsene har stått i kø, jeg har vært på konserter jeg har vist at jeg likte og jeg har vært på konserter der jeg ikke har ant hva jeg gikk til. Jeg har stortsett likt det jeg har sett men ingenting slår 4000 mennesker som synger "some die young" sammen med Laleh.

Laleh med Nidarosdomen i bakgrunnen

Jeg opplevde også å bli satt i arbeid da Christian Radich skulle legge til etter fjordtur. Måtte dra steinetunge trosset, og var rimelig stolt når jeg mestret det.

Christian Radich

Det har vært lite tid til familie, så etter at dagen i dag er ferdig skal det bli godt "å komme tilbake" til familielivet. Jeg savner barna veldig. Men jeg fikk være med å oppleve fantorangenshow sammen dem. Begge fikk hilse på både fantorangen og Margrethe. Jentas kommentar etterpå "tenk at jeg fikk lov å klø fantorangen på magen"!

Fantorangen og Jenta

Nå er det tid for siste innspurt idag, før jeg i morgen skal starte på siste del av bryllupsplanleggingen. Hjelpe meg, det er bare tolv dager igjen...!

Én kommentar

06.08.2012 kl.13:51

Maren, du er kjempeflink, stolt av deg.<3<3<3

Skriv en ny kommentar

Wheelbug

Wheelbug

29, Trondheim

Jeg er ei 29 år gammel "jente" som er akkurat passe hverdags-lykkelig sammen Mannen, Jenta på snart 4 år og Gutten på snart 1 år, som jeg synes man skal kreve å være i en hektisk hverdag. Tok ett stort steg i forfjor høst, da jeg satte meg på skolebenken igjen, men har hittil trivdes i livet med kombinasjonen travel småbarnsmamma og stressa student. Nå er ute i sommerjobb og prøver å gi fra meg alt ansvar til Mannen som er i pappapermisjon.

Kategorier

Arkiv

hits